Градове

Градове

Онлайн пътеводител на градовете по света. Снимки и информация за най-красивите градове по света. Най-големите, най-скъпите и най-красивите градове по света.
ТаруданТарудан
03 Януари
Rosi Trifonova
Сейнт ОгъстайнСейнт Огъстайн
03 Януари
Rosi Trifonova
ЕскориалЕскориал
28 Дек.
Rosi Trifonova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ИсфаханИсфахан
27 Дек.
Исфахан (Esfahan или Isfahan) е град в Иран, който е включен в списъка със световното културно наследство на ЮНЕСКО. В единия край е разположена една от най-красивите джамии в света - Емам джамия.
ЛавънхамЛавънхам
19 Дек.
Лавънхам е прекрасно средновековно градче, разположено в община Съфолк в Англия. В Лавънхам има повече от 300 идеално запазени средновековни постройки.
СплитСплит
13 Дек.
Сплит е един от фундаменталните за хърватската история градове. Цели четири градски порти има старият град Сплит. Информация и снимки на Сплит, Хърватска.
Фес – Фес Ес БалиФес – Фес Ес Бали
09 Дек.
Град Фес (Fes Morocco) е културната и духовната столица на Мароко. Фес е един от четирите т. нар. империалистически исторически градове. Фес ел Бали е част от Юнеско.
ОранжОранж
02 Дек.
Оранж е красива и плодородна местност във Франция с малък, но добре познат град в близост до Авиньон. Оранж е известен с античния си амфитеатър и римски останки.
ДобринищеДобринище
28 Ноем.
Добринище е мечта на любителите на красивата девствена природа и на автентичния селски бит, на носталгиците по ранното Банско. Полезна информация за Добринище.
ВиентянВиентян
25 Ноем.
Виентян е столица на република Лаос. Виентян е малък, но за сметка на това е изпълнен с множество красиви сгради с разнородна архитектура, паметници и храмове.
БелицаБелица
15 Ноем.
Белица се намира в полите на Рила Планина. Природата на региона поразява въображението на пътешествениците с високите издигащи се над 2500 м планински върхове.
БанскоБанско
14 Ноем.
Модерен ски курорт, автентично минало и невероятна природа - това е Банско - тесни калдъръмени улици, къщи с високи порти и дълги дървени стрехи. Заповядайте в Банско.