Градове

Градове

Онлайн пътеводител на градовете по света. Снимки и информация за най-красивите градове по света. Най-големите, най-скъпите и най-красивите градове по света.
Монтеросо ал МареМонтеросо ал Маре
28 Януари
Надежда Недева
ТетовоТетово
27 Януари
Нина 2
МанаролаМанарола
26 Януари
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
КорниляКорниля
25 Януари
Корниля е едно от китните рибарски градчета на Чинкуе Тере. Корниля заедно с останалия район са част от световното наследство на ЮНЕСКО. Корниля е разположен по средата на пътя, минаващ през всичките пет градчета
РиомаджореРиомаджоре
25 Януари
Една от най-интересните туристически цели в Италия безспорно е Чинкуе Тере. В този красив бряг влиза и малкото рибарско градче Риомаджоре. Риомаджоре е част от провинция Ла Специя, област Лигурия. Риомаджоре се радва на голям туристически интерес
БарахонаБарахона
23 Януари
Барахона е красив град в Доминиканската република. Барахона притежава безупречно чисти плажове. Барахона е основан през 1802 година.
БлумфонтейнБлумфонтейн
23 Януари
Блумфонтейн е красив град в ЮАР. Блумфонтейн е столица на провинция Фрий Стейт. Блумфонтейн притежава редица забележителности.
КрабиКраби
22 Януари
Краби е един от най-красивите градове в Тайланд. Краби е известен с уникалната си природа. Краби е целогодишно посещавана туристическа дестинация.
ВернацаВернаца
22 Януари
Вернаца е красиво италианско селце. Вернаца принадлежи към областта Чинкуе Тере. Вернаца ще ви очарова със своята красота и атмосфера.
ГераГера
22 Януари
Гера е град разположен в Източна Германия. Макар не толкова известен като туристическа дестинация, той очарова с природните си забележителности и уникални сгради.
УмеоУмео
21 Януари
Град Умео, известен и като Юмео, е една от гордостите на Швеция. Умео е един от 134-те шведски исторически градове. Освен това, заедно с Рига в Латвия, Умео е избран за културна Европейска столица за 2014
АспънАспън
21 Януари
Аспън е световноизвестен планински курорт. Аспън се намира в окръг Питкин, щата Колорадо. Аспън е населяван само от около 7000 души, но по време на туристическия сезон населението му драстично се покачва.
АмарнаАмарна
20 Януари
Останки от стария град, известен като Ахетатон, построен от фараон Ехнатон, могат да бъдат намерени под днешния град Амарна. Някога Амарна се е простирал от север на запад над 15 км. Днес в Амарна могат да се видят останките от величествени храмове и двор
Пном ПенПном Пен
20 Януари
Пнопм Пен е столицата на Камбоджа. Пном Пен е истински пример за това как страната се опитва да покаже на света, че може да е интересно място за туризъм. Пном Пен се намира в южната част на страната и е политическия, икономически и финансовия център на ст
ОберхофОберхоф
20 Януари
Оберхоф е малко, но изключително приятно градче, разположено в Тюрингия, Германия. Оберхоф е признато като един от най-добрите зимни курорти на германската държава. Още от 19 в. Оберхоф е привлякло своите първи посетители.
ЗагребЗагреб
19 Януари
Загреб е пленителен град и една от най-красивите столици на Балканския полуостров. Загреб притежава редица забележителности. Загреб е разположен по поречието на река Сава.
Дар ес СалаамДар ес Салаам
18 Януари
Дар ес Салаам е най-големият град в Танзания. Дар ес Салаам се намира на брега на Индийския океан. Дар ес Салаам е сред най-големите пристанища в света.
ВараждинВараждин
16 Януари
Град Вараждин се намира на около 80 км. северно от Загреб. Вараждин е административен център на окръг Вараждин и е населяван от около 50 000 души. Вараждин е популярен сред туристите заради многобройните си дворци
БахарияБахария
16 Януари
Буквално насред нищото в пустинята Сахар се намира оазисният град Бахария. Бахария е азположен на около 185 км. от Фарафра. До Бахария се стига на гърба на камила, което превръща пътуването в незабравимо преживяване.
ФаюмФаюм
16 Януари
Само на около час и половина път с кола от Кайро се намира Фаюм. Фаюм е най-големият оазис на Египет и най-предпочитаното от столичани място за отдих. Фаюм е идеално бягство то забързания живот в Кайро